Studio Noordzee,
Grafisch ontwerp en realisatie.

Studio Noordzee is een klein maar flexibel ontwerpbureau voor grafisch ontwerp en webdesign van Laurens Vugts. Naast jarenlange ervaring aan burozijde heb ik ook behoorlijk veel als zzp’er voor verschillende opdrachtgevers gewerkt. Zo heb ik een leuk breed netwerk met allerlei disciplines gekregen. Ik werk graag voor ambitieuze en eigenwijze klanten en verbondenheid met en interesse in de mensen waarmee ik werk is erg belangrijk. Samen varen we steeds naar een originele oplossing!

Wat doen we dan allemaal?

Studio Noordzee richt zich in de volle breedte op het ontwerp vak. Je kan me inschakelen voor o.a. complete campagnes, magazines, jaarverslagen, posters, websites of gewoon een enkele flyer.
Kijk bij projecten voor voorbeelden wat ik eerder heb ontworpen.

Door slim na te denken en samen met de klant een goed overwogen keuze te maken zorgen we voor branding die de juiste koers bepaald.

Mijn ervaring met zowel illustraties als typografie zet ik graag en vaak in om sprekende infographics te maken. Zo tover ik jouw ‘saaie’ cijfers graag om tot een inspirerende infographic!

Ik ontwerp en realiseer websites van groot tot klein en zet hierbij de wens van de klant centraal. Ik verzorg zelf WordPress en Shopify sites en heb developers in mijn netwerk die alles nog wat verder kunnen uitwerken.